Budafok ingatlan- Budafoki, XXII. kerületi ingatlanok, családi házak, ikerházak, lakások, telkek gazdag választékával várjuk kedves vevőinket!

Heuréka 22 Bt. a XXII. kerületi ingatlanok specialistája. www.heureka22.hu 227 0391

 

 

A kerület lakótelepei

Leányka utcai lakótelep

Budafok központi részén található lakótelep. Az 1970-es években épült, panel szerkezetű, 10 emeletes házakból áll. A fűtési rendszere a házaknak távfűtés, közlekedési, infrastrukturális adottságai kiválóak. Legjellemzőbb lakástípusok a 37 nm-es 1,5 szobás, 60 nm körüli 2 szobás illetve a 68-74 nm-es 2,5-3 szobás lakások. Garázs lehetőség elenyésző.

Kossuth Lajos utcai- Mária Terézia utcai lakótelep

Budafok központi részén található lakótelep. Az 1970-es években épült, csúszózsalus szerkezetű, 10 emeletes házakból áll. A fűtési rendszere a házaknak központi fűtés, közlekedési, infrastrukturális adottságai kiválóak. Legjellemzőbb lakástípusok a 37 nm- es 1,5 szobás, 60 nm körüli 2 szobás illetve a 68-74 nm- es 2,5-3 szobás lakások. Garázs sajnos itt is kevés van.

Vihar utcai-Anna utcai lakótelep

Budafok központi részén található kislakótelep. Az 1970-es években épült, csúszózsalus szerkezetű, 4 szintes házakból áll. A fűtési rendszere egyedi gáz konvektoros fűtés, közlekedési, infrastrukturális adottságai kiválóak. Legjellemzőbb lakástípusok az 50 nm kétszobás, az 55 nm két szoba +erkélyes, az 57 nm két szoba hallos, illetve a földszinten nagyobb 70 nm körüli 3 szobás lakások. Garázs lehetőség a házak aljában kevés számban adott. /Vihar utcai rész. /

Játék utcai lakótelep

Az 1950-es években épült kislakótelep a Városközpontnál található. Az épületek hagyományos téglaépítésűek, zömében gázfűtésesek. Az infrastrukturális adottságok jók. A legjellemzőbb lakástípusok az 1 szobás garzonok, illetve 45-50 nm- es 2 szobás lakások. Garázs lehetőség kevés, a sorgarázsban adott.

Arany János utcai lakótelep

A Budafoki hegyoldalon, a 150-es Busz vonalánál található kislakótelep. Az épületeket a 80-as évek derekán építették, téglaépítésű ill. csúszózsalus szerkezetű házak. A fűtési rendszerük gáz konvektoros. Infrastrukturális adottságai átlagosak. A jellemző lakástípusok a 1,5 szobás 46 nm- es és a 53 nm- es erkélyes 2 szobás lakások. Garázs lehetőség nincs.

József Attila utcai (Kísérleti) lakótelep

Budafok kertvárosi részén található lakótelep. A 70-es években épült lakótelep kísérleti technológiákkal épült. Teljesen változatos és vegyes képet mutat. A 10 emeletes panelépülettől, a sorház jellegű 1 szintes panellakásig sok féle változat megtalálható, változatos méretekkel. A fűtési rendszerük központi fűtés. Garázs lehetőség kis számban adott.

Mézesfehér utcai lakótelep

Budafokon, a domboldalon található néhány házból álló lakótelep. A 80-as években épült házak panel technológiával készültek, 4 szintesek. Fűtési rendszerük központi fűtés. Az infrastrukturális adottságai kevésbé megfelelőek. A legjellemzőbb lakásméretek az 50 nm- es 2 szobás és 64 nm- es 2,5 szoba+ erkélyes. Garázs lehetőség a házak aljában korlátozott számban adott.

Rózsakerti lakótelep

Budatétényben a domboldalon található lakótelep, az 1970-es évek vége felé épült. Panelszerkezetű, 4 szintes épületek alkotják. Építése után nem sokkal Nívó díjat kapott. Fűtési rendszere központi fűtés. Közlekedése, infrastruktúrája jó, a közelben épült Campona javított ezen. Legjellemzőbb lakástípusok az 50 nm- es kétszobás, ill. a 57 nm- es 2,5 szobás kevés számban. Garázs lehetőség kis számban az épületek aljában adott.

Vidám utcai- Terv utcai lakótelep

Budatétényben a domboldalon, az előző lakótelep felett található, az 1980-es évek közepén épült. Panelszerkezetű, 4 szintes épületek alkotják. Fűtési rendszere központi fűtés. Közlekedése, infrastruktúrája jó, a közelben épült Campona javított ezen. Legjellemzőbb lakástípusok az 50 nm- es kétszobás, ill. a 57 nm- es 2,5 szobás kevés számban. Garázs lehetőség kis számban az épületek aljában illetve garázs soron adott.

Bartók Béla úti lakótelep

Nagytétényben található lakótelep, az 1970-es években, illetve egy része a 80-as évek derekán épült, csúszózsalus, illetve téglaépítéssel. Az épületek 3 illetve 4 emeletesek, a fűtési rendszer egyedi gázkonvektoros fűtés. lift nincs. A 3 db 10 emeletes ház fűtése központi fűtés. A konyhák és a fürdőszobák is ablakosak, kivéve a 3 db tízemeletes házat, ahol előfordul sötét konyha is. Infrastrukturális adottságok jók, garázsok szép számmal találhatók a garázs- soron. Legjellemzőbb lakástípusok: 44 nm és 46 nm- es 1,5 szobás, 54 nm- es 1+2fél szobás, 50 nm- es 2 szobás, 55 nm- es 2 szoba+ erkélyes, 57 nm- es 2 szoba hallos, illetve a földszinten helyenként 68 ill. 76 nm- es 3 szoba hallos lakások.

Csút utcai lakótelep

Nagytétényben található lakótelep, az 1970-es években épült, csúszózsalus, illetve téglaépítéssel. Az épületek 4 emeletesek, a fűtési rendszer egyedi gázkonvektoros fűtés. lift nincs. A konyhák és a fürdőszobák is ablakosak. Infrastrukturális adottságok jók, garázsok szép számmal találhatók a garázssoron. Legjellemzőbb lakástípusok: 44 nm és 46 nm- es 1,5 szobás, 54 nm- es 1+2fél szobás, 50 nm- es 2 szobás, 55 nm- es 2 szoba+ erkélyes, 57 nm- es 2 szoba hallos, illetve a földszinten helyenként 68 ill. 76 nm- es 3 szoba hallos lakások.

Háros utcai lakótelep

A budafoki domboldalon található néhány házból álló kislakótelep. Az 1970-es évek végén épült házak 4 szintesek, a fűtési rendszer központi fűtés. Az építési technológia tégla illetve csúszózsalus megoldás. Az infrastruktúra a közeli Campona miatt jó. A legjellemzőbb a 2 szobás 50 nm- es lakástípus. Garázs kevés található a telepen.

Kápolna utcai lakótelep

A volt orosz tiszti-lakótelepből kialakított lakótelep. Az építési technológia itt is csúszózsalus megoldású, a házak 4 szintesek, gázfűtésesek. A telep a 70-es végén épült. Kellemes kertvárosi környezetben található, bevásárlási lehetőségek a közeli Campona miatt jók. A változatos alaprajzi kialakítású lakások általában 1,5- 2 szobásak, 40 -55 nm- esek.

Gyula vezér utcai - Terv utcai lakópark

A Rózsakerti lakótelep felett épült ez a lakótelep a 90-es évek elején, hagyományos tégla technológiával. Az épületek sátortetősek, cserépfedéssel, 3 ill.4 szintesek. Lift az épületekben nincs. A fűtési rendszerük gáz cirkófűtés. A lakások változatos alaprajzúak, a 28 nm- es garzontól 136 nm 5 lakóhelységes lakásig sok féle megtalálható itt. Garázslehetőség adott. A terület nagy része körbezárt.

Húr utcai lakópark

A 90-es évek elején épült lakópark korszerű megoldású. 2 emelet + tetőteres kialakítású házak, cseréptetős fedéssel, téglából készültek. A fűtési rendszer egyedi gáz cirkófűtés. Tágas körbezárt kertben állnak az épületek, a házak alatt 2 autós garázsok találhatók. A jellemző lakástípusok a földszinti 90 nm- es 3 szoba +étkezős, a 81-84 nm- es erkélyes 3 szoba+ étkezős, valamint a 1+tetőteres, 2+3 fél szobás, 100 nm feletti lakások.

Margit utcai - Rizling utcai lakóházak

A Húr utcai lakópark szomszédságában található modern épületek. Sorházas kialakításúak, illetve egy többlakásos társasház is található. A sorházak saját kis kerttel, garázzsal. Az építési technológia tégla volt a kilencvenes évek elején épültek a házak. A fűtés természetesen egyedi fűtés.

Bérkocsi utcai lakópark

A 80-as évek közepén épült egy lakótömbből álló 3 szintes, sátortetős ház. Téglaépítésű, egyedi fűtésű lakásokkal. A lakások alaprajzi kialakítása és mérete változó. A házak aljában garázssor, belül a zárt udvarban üzletsor található. Kellemes kertvárosi környezet és jó közlekedés jellemzi.

Panoráma utcai lakópark

A budafoki hegyen frissen épült lakópark. Zömében nagyméretű sorházas kialakítású épületekből áll. Hozzávetőleg 15-17 db lakásból ismereteink szerint, idáig a magas ár miatt 2-3 talált gazdára. Sajnos a BKV közlekedés nagyon messze található tőle.

Regényes utcai lakópark

Az Arany János utcai lakótelep szomszédságában található. 1 szintes az 1990-es évek elején épült, téglaépítésű, liftnélküli házakból áll. A házak nyeregtetősek, cserépfedéssel. A telep körbe van kerítve, sajnos garázs lehetőség nincs. A lakások gáz egyedi fűtésűek, változatos alaprajzi kialakításúak, közepes és nagyobb lakások is találhatók. A közlekedés jó.

Ady Endre úti társasházak

Rózsavölgy főútvonalánál található társasházak. A 70-es évek elején épültek. 4 szintesek, lift nélküliek. Csúszózsalus szerkezeti megoldásúak. Zárt udvarban állnak. Fűtési rendszerük gáz konvektoros. A lakások általában 2 ill. 1+2 fél szobásak. Közlekedésük a 41 villamos, illetve busz révén jó. Garázs lehetőség nem nagyon van a területen.

vissza az előző oldalra

Budafok, Budatétény, Rózsavölgy, Baross Gábor telep, Nagytétény, XXII. kerület

Ingatlan, családi ház, ikerház, sorház, építési telek, telek, lakás, öröklakás, új építés

Heuréka 22 Ingatlanközvetítő Bt. www.heureka22.hu   tel:227 0391