Budafok ingatlan- Budafoki, XXII. kerületi ingatlanok, családi házak, ikerházak, lakások, telkek gazdag választékával várjuk kedves vevőinket!

Heuréka 22 Bt. a XXII. kerületi ingatlanok specialistája. www.heureka22.hu 227 0391

   

A Heuréka 22

 Ingatlanközvetítő Bt. bemutatkozik

Az alábbiakban szeretnénk cégünk tevékenységét figyelmükbe ajánlani.

Cégünk azzal a szándékkal jött létre, hogy az ingatlanokkal kapcsolatosan teljes körű, az egyedi igényeket is kielégítő szolgáltatásokat nyújtson.

Az ingatlanokkal kapcsolatos lépések mindig nagy értékekhez kapcsolódnak, a velük járó ügyintézés szakismeretet, helyismeretet, pontosságot, hozzáértést, információt igényel.

Cégünk a XXII. kerület ingatlanközvetítő specialistája. Az elmúlt esztendőben sok száz kerületi ingatlan fordult meg nyilvántartásunkban, s közel 1500 vevő vette fel velünk a kapcsolatot. Adatbázisunkat rendszeresen frissítjük.

Marketingpolitikánkat arra az elvre építjük, hogy az ingatlanközvetítés területén, a XXII. kerülethez kapcsolódóan mind a kerület lakosságának, mind a kerület iránt érdeklődő vevőknek maximálisan színvonalas szolgáltatást nyújtsunk.

Cégünkben együttműködik településszociológus, okleveles ingatlanszakértő, ügyvéd, építész, statikus. Rendelkezünk azokkal a bel- és külföldi kapcsolatrendszerekkel, melyek segítségével az Ön eladó ingatlanára is megtaláljuk a megfelelő fizetőképes vevőt.

* Cégünk kiszállása és értékbecslési tanácsadása megbízóink részére díjmentes.

* A nyilvántartásba vétel és a hirdetés díjmentes

* A közvetítési díj 3%, mely csak sikeres tevékenység esetén jár részünkre.

* Szerződésünk nem kizárólagos, a velünk való együttműködésnek nem akadálya, ha más irodával is kapcsolatban áll, illetve ha saját maga is foglalkozik ingatlana eladásával.

* Az ügyvédi, illetve építész-statikusi munka igény szerint megrendelhető.

* Vevőink részére mindvégig díjmentesen szolgáltatunk.

 

Bese Miklós

Hegedűs Zsolt

cégtulajdonosok

Budafok, Budatétény, Rózsavölgy, Baross Gábor telep, Nagytétény, XXII. kerület

Ingatlan, családi ház, ikerház, sorház, építési telek, telek, lakás, öröklakás, új építés

Heuréka 22 Ingatlanközvetítő Bt. www.heureka22.hu   tel:227 0391